Pharmacie en ligne LeEuroClin française - Livraison gratuite 24/48h en France et Belgique http://leeuroclin.com/pascher.php. För att Viagra ApoteketSverigeEu ska fungera är det viktigt att du blir sexuellt stimulerad effekt. Par défaut Doct France les sites autorisés pour la vente en ligne de médicaments. Review AccessRx website.
Jonge filmreporters uit Nairobi, Kenia berichten uit de slums

Jonge filmreporters uit Nairobi, Kenia berichten uit de slums

ASJ 57-Old age comingMet hun ‘African Slum Journals’ vertellen de jonge reporters de verhalen van hun mede slumbewoners. De video’s tonen moeilijke én mooie beelden over het leven in de sloppen. Elke twee weken verschijnt een nieuw Journal met authentiek beeld over leven, werken, wonen, liefhebben, opvoeden, leren en overleven in de slums. Met uiteenlopende thema’s zoals recycling, banen, ondernemen, vervoer, muziek,  drugs, kunst of mode.

filmverslag video Kenia NairobiHet Nairobi Community Media House beheerst het hele mediavak: het schrijven van scripts, maken van video shoots, editing, geluid en montage. De jonge reporters hebben zo een bestaan voor zichzelf en hun familie kunnen opbouwen, en geven een stem aan hun (vaak onzichtbare) community.

Wij hopen dat je African Slum Journal filmverslag, video, Kenia Nairobiwilt steunen! Door de sloppen in Nairobi, Kenia een stem te geven, wordt de locale mediasector er versterkt. Niet door mensen van buitenaf, maar juist door mensen die in de sloppenwijk wonen. En het geeft ons een authentiek beeld van het leven en het overleven in de sloppen.

button4-ASJ-def Mei 2015 publiceert Nairobi Community Media House de 100ste episode van ‘African Slum Journal’. Een bijzondere prestatie van dit team van jonge filmreporters uit Nairobi, Kenia. Om het mediahuis in de loop van dit jaar financieel volledig onafhankelijk te maken en hun werk te kunnen voortzetten, vragen wij uw support! Steun het Nairobi Community Media House en het werk van deze jonge reporters.

brandbox_2

Sponsor een aflevering van African Slum Journal

Als we met elkaar € 3.000,- bijdragen, kan NCMH een halfjaar lang Slum Journals maken. 

 

 

Musa_with camera!Help met een nieuwe camera!

Draag een steentje bij aan een nieuwe professionele camera, lenzen, een microfoon, batterijen.Hierom zit NCMH dringend verlegen en dit kunnen ze nog  niet uit de lopende resultaten financieren: